10-daagse Vipassana-retraite

495.00965.00

Verblijf

Er is in de Hof van Kairos plaats voor 8 deelnemers in een 1-persoons kamer (€ 795), 4 deelnemers in een 2-persoons kamer (€ 645), 4 deelnemers in een 4-persoons kamer (€ 495) en 10 deelnemers in een eigen tentje in de tuin (€ 495). Degenen die op een kamer verblijven krijgen standaard een lakenpakket. Het sanitair bestaat uit vier toiletten en een badkamer met vier douches en vijf wastafels. Indien nodig zorgen wij voor extra toilet/douche in de tuin.

De bovengenoemde verblijfkosten gaan in hun geheel naar de Hof van Kairos en naar locale levensmiddelenwinkels.

De maaltijden zijn vegetarisch en worden door eigen koks bereid.

Na je aanmelding neemt Guus Went contact met je op voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Annuleringsregeling:

Tot één maand voor aanvang wordt bij annulering het volledige bedrag teruggegeven. Binnen één maand voor aanvang is dit alleen mogelijk wanneer het ons lukt om iemand van de reservelijst jouw plaats te laten innemen.

Wil je eerst meer informatie? Of wil je een optie nemen? Neem dan contact op.

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Begeleiding

De begeleiding van deze retraite is een gift van de kant van de begeleiders. Als deelnemer kun je van jouw kant na afloop van de retraite een donatie doen aan de Mahasi Sayadaw Stichting. Bij de retraite van 14 – 25 juni 2024 wordt je gift doorgegeven aan Sayadaw U Vivekananda en Sayalay Daw Bhaddamanika. Omdat de stichting de ANBI-status heeft, is het mogelijk deze gift af te trekken van de belasting.

Donatie
Bedankt voor je bijdrage!