5-daagse Vipassana-retraite

285.00385.00

Verblijf

In de Hof van Kairos is plaats voor 13 deelnemers, negen op 1-persoons kamers, vier op een 2-persoons kamer. Zij delen samen vier toiletten, vier douches en vijf wastafels. Begeleider en kok(s) verblijven in een apart huisje.

In de Hoeve Wetermans zijn drie 1-persoons kamers met eigen douche en toilet, zes 1-persoons kamers waarin je douche en toilet met twee anderen deelt, en twee 2-persoons kamers met eigen douche en toilet.

1-persoons kamer: € 385

2-persoons kamer: € 285

Het verblijf van de kok en de begeleider is bij dit bedrag inbegrepen. Het bedrag gaat in zijn geheel naar de Hof van Kairos of de Hoeve Wetermans en naar levensmiddelen voor de maaltijden.

Na je aanmelding neemt Guus Went contact met je op voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Annuleringsregeling:

Tot één maand voor aanvang wordt bij annulering de betaalde verblijfkosten volledig teruggegeven. Binnen één maand voor aanvang is dit alleen mogelijk wanneer het ons lukt om iemand van de reservelijst jouw plaats te laten innemen.

Heb je meer informatie nodig voordat je je aanmeldt? Neem contact op.

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Doneren

De begeleiding van deze retraite door Guus Went is een gift van zijn kant. De kok die de maaltijden bereidt is een ex-deelnemer, die dit als donatie doet. Vrijgevigheid is een wezenlijk onderdeel van de Vipassana-oefening.

Na afloop van de retraite is het de bedoeling dat jij als deelnemer van jouw kant een donatie (naar eigen vrije keuze) doet aan de Mahasi Sayadaw Stichting.

De Mahasi Sayadaw Stichting maakt het mogelijk dat Guus zijn eigen retraites kan doen en beoogt retraites zoals deze 5-daagse ook in de toekomst mogelijk te maken. Hoe aantrekkelijk zou het niet zijn om een eigen locatie te kunnen huren of kopen? Of om een leraar uit Myanmar te kunnen laten overkomen? Omdat de stichting de ANBI-status heeft, is het mogelijk deze gift af te trekken van de belasting.

Donatie
Bedankt voor je bijdrage!